Intersindical contra el #masclismemata
Ja són 25 #donesassassinades2013

Bon dia, el masclisme continua matant, en un degoteig constant. En una 48 hores tres dones assassinades, tot just acabava de fer el comunicat de la d’ Àlaba i de nou s’hem despertat amb la notícia de l’últim femicidi a Santander.

Ja se que totes i tots tenim molts i importants assumptes, que són moltes les revindicacions i difícils els temps que vivim. Però aquest tema és el primer i més important de tots, perquè el dret a viure sense violències és el primer de tots els drets.

Sabeu que ni els governs, ni els mitjans donen la importància que requereix aquest tema. Que parlen de denúncies falses (només suposen un 0,01% del total), que fan responsables a les mateixes assassinades per no haver denunciat, quan els responsables són els mateixos governs que retallen en prevenció, assistència, protecció. Que les notícies de cada assassinat apareixen amagades, en les pàgines de “societat”, que és diu que han mort i no que han estat assassinades.

Totes porteu anys lluitant contra aquesta xacra. Crec que és important que en els nostres webs, comunicats,  correus, als nostres discursos denunciem la violència masclista. Ja que ni govern ni sovint els mitjans ho fan.
També en les xarxes: RT #masclismemata #terrorismemasclista, etc. Vós pregue que ho recordeu, és fàcil.

La última entrada a la web:

http://www.intersindical.org/dones/article/nova_victima_del_terrorisme_masclista5

Hui, diferents persones en les xarxes socials hem aconseguit que el HT #MachismoAsesina siga TT hui al twitter. Un crit de repulsa que contrasta amb el mutisme institucional. Vergonya de govern.